Hongqi E-HS9 Premium set skråt forfra
26. oktober 2023

Hongqi lancerer prisoffensiv

Hongqi intensiverer sine europæiske ambitioner og lancerer nu en prisoffensiv, der skal bidrage til mærkets seriøse målsætning om at blive det førende kinesiske luksusmærke i Europa i 2025.

E-HS9 er med sine 5,2 meter og plads til 7 personer den største elektriske luksus-SUV på markedet. Herudover tilbyder den firehjulstræk, overdådig komfort, plads til 7 personer, op til 551 elektriske hestekræfter og et spektakulært design, der stjæler rampelyset. Nu fås E-HS9 til en offensiv frapris på 449.990 kr. for Comfort-versionen, 549.990 kr. for Premium, 649.990 kr. for Exclusive og 799.990 kr. for Exclusive+ med det store batteri på 120 kWh.

De første biler til de nye priser forventes at kunne blive leveret til nytår, og dermed er den kendte 2024-afgift indregnet i prisen. “Vi har ingen biler på lager i øjeblikket. Salget er gået over forventning, så der er udsolgt, men vi er klar til at levere biler til den nye skarpe pris umiddelbart i det nye år,” forklarer Alexander Bachmann, Head of Product Hongqi Danmark.

Faldende råvarepriser skal komme kunderne til gode

Sales Manager for Hongqi i Europa, Hu Chenhui uddyber mærkets offensiv:

Hongqis ambitiøse strategi for Europa bakkes op af to helt nye modeller, E-H5 – en sedan i D-segmentet og en D-SUV, E-HS5, som lanceres til juni og juli 2024. Begge modeller er baseret på en 800 V platform og er udstyret med “state-of-the-art” teknologi.

Fuld kompensation til eksisterende kunder

Hos K.W. Bruun Import er man bevidst om, at den store prisnedsættelse kan skabe panderynker hos de kunder, der allerede har købt en E-HS9. Forbrugernes tillid til mærket er afgørende, og derfor har man valgt at tage et ekstraordinært skridt: Private kunder, der har købt en E-HS9 fra ny, kompenseres 100 %.

Det med småt

Forbrug*: 216 Wh/km for Comfort – 220 Wh/km for Premium. Rækkevidde*: 396 km for E-HS9 Comfort og 465 km for E-HS9 Premium. Halvårlig grøn ejerafgift: 370 kr. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning 0-100%: ca. 8 t. ved max. ladeeffekt (11 kW); v/hurtig-/lynopladning 10-80%: ca. 30 min. ved max. ladeeffekt (140 kW). *Påvirkes af kørestil, hastighed, vejr, tilvalg af udstyr mv., hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt tastefejl. Privatleasing via Drivalia Lease Danmark A/S. Priser er inkl. etableringsgebyr 5.000 kr., samt afleveringsgebyr 1.150 kr., finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Drivalia Lease Danmark A/S. Fra-prisener ekskl. metallak og gælder så længe lager haves. Pris pr. overkørt kilometer: 3,5 kr. inkl. moms. Pris pr. underkørt kilometer: 0,00 kr. inkl. moms.

Faktaboks Hongqi

Hongqi blev etableret i 1958 og er Kinas ældste bilproducent. I dag er Hongqi en førende producent af luksus/premiumbiler og er en del af FAW gruppen, der er Kinas andenstørste bilproducent. FAW har desuden joint venture med VW, Audi, Toyota og Mazda.

Hongqi er etableret globalt med de mest moderne produktionsfaciliteter i Kina med fokus på energioptimering, et designcenter i München under ledelse af chefdesigner Giles Taylor og et R&D center i Sillicon Valley.