HONGQI DANMARK – EN DEL AF K.W. BRUUN & CO

Om Hongqi-brandet

Danmarks nye, premium bilmærke Hongqi blev lanceret i 1958 af FAW-gruppen, som i dag er Kinas ældste og næststørste bilproducent. Bag det succesfulde luksusmærke står bl.a. det enestående Research & Development-center i Silicon Valley, Californien, der har et internationalt team på 5.000 eksperter tilknyttet. Og på designcenteret i München har den kendte bildesigner, Giles Taylor, siden 2018 sat sit markante aftryk på mærkets spektakulære, designmæssige udvikling.

Når det kommer til selve produktionen, leverer Hongqi sublim kvalitet fra en af verdens mest moderne bilfabrikker i Changchun.

FIRE GENERATIONERS FAMILIEVÆRDIER

Ordentlighed, købmandskab og dedikerede medarbejdere

K.W. Bruun & Co A/S er en dansk familiefondsejet koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte sine første biler. I dag udgør koncernen 5 divisioner i Danmark og Sverige og beskæftiger ca. 900 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en effektiv forretningstilgang, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og vores fremtid.

De 5 Divisioner i K.W. Bruun koncernen

K.W. Bruun Import A/S er en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo, Jeep, Hongqi og Voyah i Danmark. K.W. Bruun Import er samtidig en moderne logistikvirksomhed med logistikcentre i Greve og Stockholm, der varetager distribution af reservedele og tilbehør til vores netværk på over 500 forhandlere og værksteder.

K.W. Bruun NxT A/S har fokus på udvikling af digitale forretningskoncepter blandt andet relateret til mobilitet og formidling, herunder Bilabonnement og auto.nu samt handel med og montering af reservedele gennem Quickpoint.

Investeringsaktiviteten i koncernen varetages dels af K.W. Bruun Invest A/S med investering og drift af velbeliggende boligudlejningsejendomme samt investering i værdipapirer og alternative investeringer og dels af K.W. Bruun Collection A/S med en portefølje af klassiske investeringsbiler.

Koncernens passion for biler gennem mere end 100 år kulminerer i Classic Car House A/S; et unikt oplevelsesunivers med op til 250 smukke klassiske biler, bilhotel, værksted, bilhandel, Willys Bistro & Diner samt møde- og selskabslokaler i helt særlige rammer.