Hongqi E-HS9 Promo Still

E-HS9 – 100% ELEKTRISK, 100% EKSKLUSIV

Hongqi E-HS9 er den 100% elektriske og eksklusive SUV med en ydeevne, komfort og kvalitet, som gør den helt unik i sit segment. Den fås med seks eller syv sæder og med forskellige varianter af elmotor og batteri: Fra 436 hk til 551 hk og med en batteripakke på mellem 84 kWh og 120 kWh. Topversionen E-HS9 med 120 kWh batteripakke og en rækkevidde på 515 km når med sin høje effekt 100 km/t på kun 4,9 sekunder, hvilket er helt enestående for en SUV af denne størrelse. Med en ekstra rummelig og støjsvag kabine, og et interiør af højeste kvalitet, bliver enhver rejse på første klasse – uanset hvor du skal hen. E-HS9 er også klar til at kunne afgive strøm via Vehicle-to-Load (V2L)-teknologien, så kan du have strøm med overalt til alle dine aktiviteter. E-HS9 fås også med anhængertræk, og kan trække op til 1.500 kg.

ET IMPONERENDE EKSTERIØR

Premium Hongqi E-HS9 SUV er skabt til at transportere dig med stil. Og med den høje front, den kraftfulde grill og en opsigtsvækkende lyssignatur skiller E-HS9 sig ud og bliver genkendt overalt. Også set bagfra gør E-HS9 et imponerende indtryk med de forbundne baglygter, som består af flere LED-linjer i et unikt mønster. Det eksklusive design understøttes af de store aluminiumsfælge på op til 22”. På C-Stolpen vises bilens opladningsstatus (afhængig af variant) under igangværende ladning.

ROYAL KOMFORT

Kabinen i E-HS9 er udført i eksklusive materialer og Alcantara® eller nappalæder. I topversionen med seks sæder er forsæder og midterste sæderække produceret med quiltede syninger og ultrabløde nakkestøtter samt forsynet med varme og køling. Forsæderne har flere massagefunktioner, der kan justeres efter ønske. Det er præcis sådanne gennemtænkte detaljer, der gør hver tur i E-HS9 til rendyrket velvære. Derudover har den store SUV en særlig luftaffjedring, der effektivt minimerer ujævnheder på vejen og skaber en følelse af at svæve. Undervognen kan hæves og sænkes efter behov, og ønskes en mere dynamisk kørsel skifter den karakter i den livlige indstilling Sport, hvorefter Boost-funktionen med 551 HK kan aktiveres.

ET IMPONERENDE DIGITALT COCKPIT

Cockpittet på E-HS9 kommer direkte fra fremtiden. Instrumentbrættet kan udstyres med ikke mindre end tre skærme på hver 16”, der er placeret vandret bag en gennemgående glasplade. Derudover findes en 9” touchskærm ved midterkonsollen, og fra denne kontrolleres det avancerede klimaanlæg, sædefunktioner, ratvarme mv.

EN RUMMELIG BIL TIL ETHVERT EVENTYR

Hongqi E-HS9 er en meget stor SUV, og med en længde på 5,2 m, en bredde på 2,01 m og højden på 1,73 m får du uovertruffen komfort og et godt overblik i trafikken. Du kan vælge E-HS9 med seks eller syv sæder og til hver sæderække følger masser af plads, mange opbevaringsmuligheder, flere klimakontrolpaneler, USB-porte og/eller stikkontakter. Og med den justérbare stemningsbelysning kan du skabe en atmosfære, der vil give enhver af dine passagerer en helt særlig oplevelse.

5 ÅRS

FABRIKSGARANTI/150 KM*

5 ÅRS

LAKGARANTI

8 ÅRS

GARANTI PÅ DRIVBATTERI/160.000 KM*
– garanteret min. 70% kapacitet

10 ÅRS

GENNEMTÆRINGSGARANTI

5 ÅRS

FABRIKSGARANTI/150 KM*

8 ÅRS

GARANTI PÅ DRIVBATTERI/160.000 KM*
– garanteret min. 70% kapacitet

5 ÅRS

LAKGARANTI

10 ÅRS

GENNEMTÆRINGSGARANTI

VIDEOPRÆSENTATION E-HS9

Videoen er en generel præsentation af E-HS9 og tilgængeligt udstyr afhænger af modelniveau.

OM HONGQI

Udtales [HONG-TJI]

Hongqi har produceret biler siden 1958. I dag er mærket etableret mange steder i verden, hvorfra design og udvikling af kommende modeller foregår. Hongqi er kendt for premium biler og høj kvalitet. Et af Hongqi’s udviklingscentre (R&D) ligger i Silicon Valley, Californien, USA, hvor kendte teknologiselskaber har deres hovedsæder. Siden 2018 har designchefen, Giles Taylor arbejdet for Hongqi og han har sat et markant aftryk på mærkets nye retning. Giles Taylor kommer fra lignende stillinger hos bl.a. Rolls-Royce og Jaguar. Produktionen af E-HS9 sker på en af verdens mest moderne bilfabrikker i Changchun, Kina. Hongqi har derudover Joint Venture samarbejde om udvikling og produktion med Volkswagen, Audi, Toyota og Mazda.

SE VIDEO – BESØG PÅ HONGQI FABRIKKEN

Filmen er produceret af HBI Norge AS ©HBI Norge AS 2022